första skoldagen

känner att jag egentligen inte orkar blogga men det får gå ändå... 
hur var er första skoldag? min var helt okej men lika seg som vanligt typ. fick en påminnelse idag om att jag har en inlämining tills på torsdag, inte jätte najs eller så. hade gömt bort den totalt. efter skolan följde jag iallafall med cissi in till stan. alltid lika kul med henne jööö. sedan stack jag hem, bytte om och drog till gymmet med mamma. gymmade i en och en halv timma ungefär. gick hem och åt, duschade och nu sitter jag i sängen med min brors data. 
 
i lördags så var det ju som sagt en workshop och battle of the month i ab. det var hur grymt som helst haha och workshopen var jätte rolig! lärde mig mycket nytt också så det var bra ;) efter det drog vi till zonen och träffade lite folk och hejade på bland annat julia som körde sin första battle! några andra tjejer från göteborg körde också, hur grymma som helst! vid halv 9 åkte jag och lovisa vidare till henne och jag sov där. vi hade det allmänt mysigt haha lol. 
 
igår så pluggade jag sammanlagt 5 timmar resten åt jag, haha, och tränade med cissi ;) hade också en fet söndagsångest....
men nu ska jag faktiskt stänga av datorn och göra något annat haha, puss

saturday

hej på er! ligger i sängen just nu och håller på att skriva några läsloggar som ska vara inne på måndag. typical Felicia att alltid börja med sånt i sista minuten.
iallafall, har ert lov varit najs? det har mitt varit iallafall! har tränat mer än vad jag brukar haha, det är ju faktiskt sportlov ;) har ju börjat gymma också och det börjar faktiskt visa lite resultat. varit på emporia med tjejerna och kollat en hel del film. tagit det lugnt på kvällarna för det mesta men har ju gjort andra saker med!
idag ska jag till lokalen runt 3 för att det är någon workshop där som håller på till 5. då drar jag och Lovisa och käkar någonstans sedan vid 6 ska vi vidare till Zonen (gamla puls) för att kolla på Battle of the month! hoppas att ni får en bra lördag! :)



tre bilder från emporia!

lite olika coverssssss

jag och Cissi roade oss lite hehe typ ;)


I mina hörlurar






tisdag


är inte riktigt tillbaka till bloggandet men är lite uttråkad just nu. har precis pluggat till no provet och spanska redovisningen imorgon. 

efter skolan gick jag och Lovisa in till stan. fick med mig lite träningskläder hem och jag bytte även storlek på min bikini.

i helgen tränade jag först på fredagen och sedan på lördagen åkte jag och Cissi till väla. köpte mina efterlängtade Nike free run 5.0, ett par boyfriend jeans och en kofta. orkar inte riktigt ta bild på det nu men det kommer säkert upp någon gång haha. hade jätte mysigt iallafall, lavio Cissi!
på söndagen tränade jag också och tog det bara lugnt senare på kvällen.
igår gymmade jag med mamma. har en sån sjuk träningsvärk idag haha! ska köpa månadskort på Nordic Wellness hade jag tänkt. tyckte det var bra där faktiskt! 

imorgon får jag se om jag drar och dansar eller gymmar istället. ändå bara jag ifrån gruppen som dansar för tillfället.
men nu ska jag städa rummet lite snabbt och sätta mig med plugget igen. vi hörs!