I don't give a fuck anymore

men det finns en gräns för hur mycket man orkar ge när man själv får tillbaks noll. godnatt 



drink vodka and fly

förlåt för en ganska seg uppdatering men har inte riktigt haft tid. i torsdags så gymmade jag bara efter skolan. inget märkvärdigt eller så.

i fredags mötte jag upp en kompis i stan och gick runt lite. efter det stack jag hem till Mr. X och sen stack jag hem där jea va. vi duschade och fixade oss och vid 7 tog vi bussen till andersberg. vi skulle på födelsedagsfest hos Zoj. kommer inte ihåg så mycket nu haha men vi hade kul med trevligt folk!
åkte hem vid 11 för det blev lite mycket. somnade direkt när vi kom hem.


vaknade första gången vid 6 imorse, gick upp och kissade och sen somnade vi om. vaknade igen vid 9, låg i sängen till 12 och sedan fixade vi oss lite snabbt. åkte sedan till polisen för va tvungen att fixa en sak. vid 2 åkte jag vidare till lokalen och stannade där till 6. 
nu sitter jag i soffan och ska strax sätta på en film! känner att jag inte riktigt orkar något annat. vi hörs! puss 

fitness


några bilder från weit, blir själv jätte taggad för att träna när jag ser de haha ;) 

sitter i skolan just nu och tänkte att jag kunde lägga upp lite inspo medan de andra har idrott. hörs sen, puss 

snabbt nu

orkar knappt hålla mina ögon öppna så det får gå lite snabbt här nu haha.
hade bara två lektioner idag sen stack jag hem för mådde inte speciellt bra och kunde inte koncentrera mig... gick hem och satte på pll, har missat hur många avsnitt som helst. sov också en liten stund. har precis gått igenom spanska glosorna och ska snart dejta kudden. måste vara frisk imorgon känner jag, får inte missa massa i skolan! 
förresten, har ni ätit någon semla idag? det är ju fettisdagen haha, själv så har jag inte gjort det eftersom att jag inte gillar semlor, lol
bästa gänget, kärlek till er' 

måndagar suger

shena! allt bra? i hope sooo'
ligger i sängen just nu och går igenom spanska glosorna. efter skolan stack jag  hem lite snabbt och åt och sedan tog jag bussen till Mr. X för att lösa en sak. vi drog sedan till gymmet vid 5 ungefär och var hemma vid 7. sen dess har jag duschat, ätit igen haha och snackat FaceTime med Cissi :)
måndagar är alltid så sjukt lama och just nu är jag inte jätte taggad för något egentligen. ingen energi typ. ska strax borsta tänderna och lägga mig tror jag. är verkligen jätte trött, Gud asså haha...
förresten, min träning börjar ge resultat! så jävla gött! 

Sunday "morning"

känner att jag inte har något inspirerande att skriva om så ska skriva lite annat haha, om det nu ens går ihop. i fredags hade jag det verkligen jätte mysigt hihi, träffade Mr. X och inga mer detaljer där ;) vaknade upp på lördagen och kände mig lite som "the happiest girl on the planet". lycklig var jag, riktigt lycklig efter en låååång nedgång. nu kan jag äntligen försöka ta mig uppåt lite försiktigt. iallafall, min måfa räddade min lördagskväll med att köpa kebab, my one and only love. för tillfället ;) 
somnade rätt tidigt igår eftersom att jag var uppe till 06.30 i fredags, eller lördags morgon. galet hur trött jag är nu faktiskt. men ska ta mig till söndagsträningen sen. dansa lite och göra det jag verkligen älskar.

har tänkt på en sak, dedär med långa inlägg, är det ens någon som läser de? jag menar, har man ork? tid? jag personligen brukar alltid läsa de, för att dra ut på tiden lite och för att de oftast ger en mer. något intressant liksom. men jag vet inte haha. känner att mina långa inlägg suger. bokstavligen suger, och måste ändra på det... måste ju finnas andra som tycker samma som mig haha. 



fyra bästa i mina lurar